Web applicatie laten ontwikkelen

Er zijn diverse manier om een goede web applicatie te kunnen maken. Denk maar aan framworks als JSF, Wicket, Seam of Vaadin. Vandaag de dag zie je steeds vaker allerlei web applicaties waarbij men de web frontend heeft gebouwd in JavaScript. Een nieuw web framework in dit rijtje is het door Google ontwikkelde AngularJS. Er zijn in Nederland diverse cursussen te vinden voor mensen die AngularJS onder de knie willen krijgen.

De cursussen die worden aangeboden duren een aantal dagen en worden her en der in Nederland aangeboden. Op dit moment staan er in Nederland per maand een tiental cursussen op de planning. Voor een cursus betaal je minimaal 1000 tot 1500 euro.

Wanneer je op zoek bent naam iemand die web frameworks kan ontwikkelen, kun je eventueel zoeken op AngularJS programmeurs. Het geval wil echter dat er in Nederland nog niet zoveel AngularJS programmeurs zijn. Ze zijn er wel, maar zijn vrij duur. Je zult dus naar het buitenland moeten uitwijken wil je betaalbare professionals vinden. Gelukkig zijn er in Nederland diverse bedrijven die hier in bemiddelen. Je kunt bij een zoekmachine kijken naar de mogelijkheden en eventueel kijken wat een dergelijke bemiddelaar voor jou kan betekenen. 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *