Cashback krijgen op jouw aankoop?

Om geld terug te krijgen op aankopen die je doet bij webwinkels op het internet, hoef je eigenlijk niet eens zo heel veel te doen. Het belangrijkste is dat je bekend bent met de mogelijkheden en vervolgens de stappen uitvoert die er voor staan. 

Ook dit is heel simpel en er wordt eigenlijk niet meer van je verwacht dan dat je niet direct bij je webwinkel naar keuze je aankopen doet, maar eerst langs een cashback-website op zoek gaat naar de link van deze webwinkel. Je hoeft simpelweg in te loggen bij een cashback-website en dan vervolgens te klikken op de websitelink van je favoriete webwinkel. Je wordt dan als vanzelf doorgeleidt en je kunt daar je aankopen doen zoals je gewend bent. 
Doordat je echter bent ingelogd bij een cashback-website, word dit door de webwinkel waar je shopt, herkend en deze zullen een bepaald bedrag in commissie terugbetalen aan deze cashback-website. Dit doen ze als dank voor het doorsturen van nieuwe klanten. Bij bepaalde van deze cashback-website is het mogelijk dat deze commissie wordt doorgestuurd aan jou als consument. Zo ontvang je korting op je aankopen en kun je dus geld verdienen door spullen te kopen. 

TIP: Bekijk actuele Wehkamp kortingscodes
0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *